CONTENT CREATION

Content creation på abonnement. Giver dig tid til at drifte din virksomhed og bruge din tid, på det DU er god til.
Fast lav pris hver måned. 

Det får du

AUTOMATIK

Vi sørger for at få taget billeder, videoer, produceret tekster og planlægge indhold på jeres kanal hver eneste måned. Med kontinuerlig aktivitet og en fast contentplan vil I opleve vækst i følgertal og engagement på jeres profil uden at røre en finger. 

STRATEGI

Vi elsker at fortælle den gode historie og hjælpe dig med at komme ud til jeres specifikke målgruppe. Vi arbejder målrettet og strategisk med at skabe en plan for, hvordan vi rammer den rigtige målgruppe med de rette budskaber. 

EVALUERING

Vi måler performance på de sociale medier og evaluere hver måned for at optimere og skabe de bedste resultater på din platform. 

CONTENT CREATION

Det kan være en udfordring at få succes på de sociale medier. Det kræver en strategi og en solid content marketing indsats for at din indsats belønner sig. 

Hos Mesocial er vi specialister i at opbygge og styre relationer på de sociale medier. Vi står gerne for hele processen fra planlægning af content og opslag til produktion af billeder og video i samarbejde med jer. 

Vi skaber et strømlinet feed og en stærk visuel identitet, som passer til jeres målgruppe. 

Overlad de sociale medier i vores hænder og gør det, som I er bedst til. Nemlig at drive jeres virksomhed. 

LILLE 

CONTENTPAKKE

Til jer, som et stort kartotek af  video og billeder, men hverken har tiden eller overskuddet til at få lagt en plan for at sende det ud. Vi redigere, planlægger og eksekvere og evaluere på resultaterne. 

6 reels á 1-15 sekunder
6-10 billeder 
Tekstproduktion
Grafik
Månedlig statusopdatering på konto


Pris fra 4800 kr.

STOR

CONTENTPAKKE

Vi styrer dine sociale medier 100%. Slip for at ansætte og lad os stå for at producere og planlægge indhold til de sociale medier. 

6 reels á 1-15 sekunder
6-10 billeder 
Tekstproduktion
Grafik
Månedlig statusopdatering på konto

 

Pris fra 5900 kr.

CONTENT +

social paid

Overlad det hele til os.
Vi står for at skabe en stærk visuel identitet gennem content og det rette marketingssetup. Vi styrer 100% jeres sociale medier og gennem målrettet  annoncering sørger vi for, at jeres content rammer lige præcis den målgruppe, I ønsker. 

Stor contentpakke + 

Annoncering på IG/FB
3 nye annoncer pr. måned
Ad spent 

Pris fra 9800 kr.

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os og lad os tage et uforpligtende møde, hvor vi sammen gennemgår mulighederne og kortlægger jeres sociale mediers potentiale.

Specialister i
sociale medier 
og PAID ADS

PROJEKTER