CONTENT CREATION

Styrk din digital tilstedeværelse gennem content, som passer til mediet og din målgruppe. Slip for at blive presset over dit næste opslag og fokuser i stedet for på det, som du er bedst til.

PAID ADS

Få hjælp til opsætning og eksekvering af dine annoncer på Facebook & Instagram. 


KONSULENT

Sidder du fast? Vi hjælper dig gerne med at lægge en strategi for din fremtidige plads på de marketingstrategi.

 

Specialister i
sociale medier 
og PAID ADS

Er du klar til at tage din virksomhed til nye højder gennem digital tilstedeværelse? Med et tæt samarbejde og god kommunikation hjælper vi dig med at skabe en tydelig visuelle identitet, sammensætte de rette kampagner og skræddersy annoncer ud fra brugeradfærd og dataanalyser, som rammer din målgruppe, hvor de befinder sig på kunderejsen. 

Har du brug for flere leads, lækkert content, et strømlinet feed, eller større digital tilstedeværelse, så er vi din ven. 

Vores kernekompetencer

CONTENT CREATION

Relevant indhold kræver tid. Lad os stå for at producere indhold til dine sociale medier, der skaber synlighed og forstærker dit brand.

VISUEL IDENTITET

Har du brug for sparring og hjælp til at finde din plads i marked? Med den rette visuelle identitet kan du skabe et koncept, som er unikt og afspejler din virksomheds værdi.

PAID ADS

Nå ud til den rette målgruppe med paid ads og social media marketing. Vi hjælper danske virksomheder med strategi, kunderejser, kampagnestrategi og eksekvering.

SOCIALE MEDIER

Overlad dine sociale medier til os og gør det, som du er bedst til. Vi sørger for at du er med på de nyeste trends og gør dig synlig over for din målgruppe.

TEamet bag mesocial

Mesocial opstod med passionen for at hjælpe danske ildsjæle, iværksættere med at skabe den rette marketingssetup. 

Det kan være omfattende at sætte sig ind i den digitale vildmark af muligheder, der er indenfor markedsføring og du kan hurtigt komme til at brænde mange penge af på et Setup, som ikke passer til dig.
Hos Mesocial sætter vi derfor en stor ære i, at have et tæt parløb med de partnere, som vi indgår samarbejde med. Vi skal ses som en forlænget arm til din virksomhed, som bidrager med ekspertise indenfor branding, content creation og paid ads. Vi sammensætter det Setup, som giver dig det største udbytte. Og du kan bruger kræfter på det, som du er bedst til, nemlig at drive at drive din virksomhed.

I 2023 er vi indgået et samarbejde med Morten & Louise Bang. Med dem i ryggen får vi mulighed for at hjælpe endnu flere virksomheder med at nå deres ambitioner og tage deres digitale rejse til nye højder. 

Specialister i
sociale medier 
og PAID ADS

SERVICES

CONTENT CREATION

PAID ADS

RÅDGIVNING

PROJEKTER