fbpx

Skal jeg
hjælpe dig?

Er du nyopstartet og skal til at synliggøre dig på de sociale medier? Eller er du allerede i gang med at lave dine annoncer på Facebook, men opnår ikke de ønskede resultater? 

Lad mig hjælpe dig med at komme godt fra start og finde dit unikke spot på de sociale medier, som afspejler dig og skiller dig ud fra dine konkurrenter. Jeg skræddersyer dine annoncer ud fra brugeradfærd og dataanalyser, så du ikke behøver at bruge flere unødvendige penge på annoncer, som ikke rammer din målgruppe.

Jeg hjælper dig gerne gennem hele processen – fra udvikling af din visuelle identitet, kreative idéer til kampagner og følger annonceringen i mål.

Content marketing

Relevant indhold kræver tid. Lad mig stå for at producere indhold til dine sociale medier, der skaber synlighed og forstærker dit brand.

fra 600 kr. eks. moms

Håndtering af sociale medier

Skal jeg stå for content til sociale medier? Slip for at blive presset over dit næste opslag og fokuser i stedet for på det, som du er bedst til.

fra 600 kr. eks. moms pr. mdr.

Annoncering på sociale medier

Få hjælp til opsætning og eksekvering af dine annoncer på Facebook & Instagram.

fra 600 kr. eks. moms

Visuel identitet

Har du brug for sparring og hjælp til at finde din plads i marked? Med den rette visuelle identitet kan du skabe et koncept, som er unikt og afspejler din virksomheds værdi.

fra 600 kr. eks. moms

Rådgivning 1:1

Sidder du fast? Jeg hjælper dig gerne med at lægge en strategi for din fremtidige plads på de sociale medier. 

fra 600 kr. eks. moms

Automatiseret marketing flow

Få skræddersyet automatiseret content til dine kunder, som går på tværs af dine marketingskanaler – og tilpasset kundens kunderejsen. 

fra 600 kr. eks. moms

Lad os
tage en snak

Har du brug for hjælp til en af ovenstående punkter – eller er du i tvivl om vi er det rigtige match?

Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor og beskriv kort din situation, så ringer jeg dig op til en uforpligtende samtale.